Antalya’daki Rus Turistler Rusya’nın Mağlubiyetine Üzüldü

Antalya’da tatilini geçiren Rus turistler Rusya takımının 2012 Avrupa Şampiyonası maçından elenmesine üzüldü.

Konakladıkları Rixos Lares Otelde Rusya-Yunanistan maçını izleyen Rus turistler, ülkelerinden bekledikleri performansı göremeyince hayal kırıklığına uğradılar.

Rusya ve Yunanistan milli takımları Ukrayna ve Polonya tarafından ortaklaşa düzenlenen Euro 2012 Avrupa Şampiyonası A Grubu’nun son maçında karşı karşıya geldi.

Maçı otelin bahçesine kurulan dev ekrandan izleyen Rus turistler, ilk yarının sonunda Yunanistan takımının attığı golden büyük üzüntü yaşadı. Rus takımının ilk yarıda kaçırdığı fırsatı ikinci yarıda yakalayacağına umut ettiğini söyleyen Andrey Denisenko takımın oyun boyunca iyi mücadele verdiğini ama oyundan mağlup ayrıldığını belirtti.

Sporda böyle durumlarla karşılaşmanın doğal olduğunu kaydeden Denisenko “Biz maçı kazanacağımızı düşünüyorduk, ama maalesef kaybettik. Şans bizden yana olmadı” dedi.

Oğlu ile maçı büyük heyecanla izlediğini söyleyen Alla Densenko da maçı kaybettikleri için üzüldüğünü söyledi.

Rusya takımın iyi bir mücadele verdiğini söyleyen Zurab Begiashvili ise oyunun 0:0 sonuçlanacağını düşündüğünü, ama farklı bir sonuçla karşılaştıklarını kaydetti.

Euro 2012 Avrupa Şampiyonasına Rusya ve Yunanistan arasında yapılan maçı izlemek için otelin bahçesine yapılan salonda az sayıda Rus turistlerin katıldığı gözlemlendi .

Kaynak: İHA