Timsah Transferi Hafta İçi Bitiriyor

Transfer döneminde sessizliği ile dikkat çeken yeşil beyazlı ekipte, uzun süredir temas halinde bulunulan oyuncularla imza aşamasına gelindi.

Transfer sezonunun resmen başlaması ile birlikte uzun süredir görüşülen oyuncularla prensip anlaşmasına varan ve önümüzdeki hafta içi resmi sözleşmeleri imzalatacak olan Bursaspor yönetiminin, 3 yerli oyuncu takviyesi ile hafta içi transferi noktalamak istediği kaydedildi.

Yeşil beyazlı yönetim ilk transferini uzun süredir görüşülen ve bonservisindeki pürüz nedeniyle transferi adeta yılan hikayesine dönen Ferhat Kiraz ile gerçekleştirirken, yetenekli oyuncu, pazartesi günü Bursa’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

3 yerli oyuncu takviyesi ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Timsah’ın ayrıca, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde başarılı bir sezon geçiren tecrübeli sağ kanat oyuncusu Hurşut Meriç ve Mainz’de forma giyen Deniz Yılmaz ile de hafta içi sözleşme imzalayarak transferi noktalamak istediği öğrenildi.

FERHAT GOLCÜ KİMLİĞİ İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR
Yeşil beyazlı yönetimin ilk transferi olan Ferhat Kiraz, golcü kimliği ile ön plana çıkıyor. Boluspor forması altında geçtiğimiz sezon 29 karşılaşmada görev alan yetenekli sol kanat oyuncusu, attığı 10 gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın da gözüne girmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı 2 karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandıran genç oyuncu, 31 maçta toplamda 2637 dakika sahada kalmayı da başardı. Öte yandan Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardığını sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla da duyuran Kiraz,”Bursaspor ile prensipte anlaşmış bulunmaktayım. Resmi imzalar pazartesi günü atılacak. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HURŞUT VE DENİZ’DE SONA GELİNDİ
Bursaspor’da teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Gençlerbirliği’nde forma giyen tecrübeli oyuncu Hurşut Meriç ile de imza aşamasına gelen yeşil beyazlı yönetim, yetenekli oyuncuya önümüzdeki hafta içi sözleşme imzalatacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Hurşut, takımı adına çıktığı 32 maçta 5 gol 9 asistlik bir performans sergiledi. Yeşil beyazlı yönetim ayrıca transfer listesinde üst sıralarda tuttuğu Deniz Yılmaz ile de büyük oranda anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonu Bundesliga takımlarından Mainz’de geçiren başarılı forvet oyuncusu ile dirsek temasında bulunan Timsah’ın, bu oyuncuya da kısa süre içerisinde imza attırması bekleniyor .

Kaynak: İHA