Serkan Çalık Ankaraspor'da

Yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Ankaraspor, hücum hattına 3 yıllığına Serkan Çalık’ı kattı.

Kadrosuna her gün yeni bir ismi katan Başkent’in Mavi-beyazlı ekibi, son olarak golcü oyuncu Serkan Çalık’ı renklerine bağladı. Ankaraspor’un yeni Leopar’ı Serkan Çalık, 3 yıllık sözleşmeye imza atarken yeni takımında olmanın memnuniyetini dile getirdi

Çalık Spor Toto Süper Lig’den düşürülmende önce Ankaraspor’u çok yakından takip ettiğini ve ilgi gösterdiğini belirterek, “Şimdi bu sezon bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah yine Spor Toto Süper Lig’den devam ederiz. Mavi-Beyaz renkler altında kendimi toparlayarak eski Serkan Çalık olacağım. Gollerim ve asistlerimle tekrar doğacağım” dedi.

Futbol serüvenine Almanya’nın Borussia Monchengladbach takımında başlayan tecrübeli oyuncu, Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayseri ve Erciyesspor’da formalarını giymişti.

Diğer yandan Mavi-Beyazlı ekibin Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise takımın yapmış olduğu transferlerle ilgili olarak; “Ankaraspor olarak bizler geçmişte elimizden alınan hakkımızın iade edilerek, takımımızın bu sezon müsabakalarına Süper Lig’den başlayacağına inanıyoruz ve bu doğrultuda transferlerimizi yapıyoruz. Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Serkan Çalık transferini düşüncelerimizin bir ispatı olarak düşünüyoruz ve bu doğrultuda transferlerimizi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA