Beşiktaş'ta Samet Aybaba Dönemi

Beşiktaş'ta uzun süren teknik direktör arayışları son buldu ve siyah-beyazlı ekipte teknik direktörlüğe Samet Aybaba getirildi.

Aybaba ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere, 4 yıllık anlaşma sağlandı. Beşiktaş'ta uzun süren teknik direktör arayışları son buldu ve siyah-beyazlı ekipte teknik direktörlüğe Samet Aybaba getirildi.

Aybaba ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere, 4 yıllık anlaşma sağlandı. Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Samet Aybaba ile 4 yıllığına anlaşıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, Samet Aybaba ile 4 yıllık anlaşıldığı duyuruldu.

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada , Samet Aybaba'ya 2012-2013 sezonu için 1.400.000 lira ödeneceği, ücretine 2013-2014 sezonunda yüzde 10, 2014-2015 sezonunda yüzde 8 ve 2015-2016 sezonunda da yüzde 6 artış yapılacağı kaydedildi.

Samet Aybaba ile anlaşan Beşiktaş'ta, yönetim kurulunda futbol komitesi üyeliği yapan Ahmet Kavalcı, yaptığı açıklamada "Samet Aybaba tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Kavalcı, "Kendisi ile 4 yıllık mukavele imzaladık. Hocamız, yardımcılarını 1 hafta içinde belirleyecek. Kamuoyu önünde de en kısa zamanda ayrıntılı bir şekilde açıklamada bulunacağız" diye konuştu.

Samet Aybaba ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlerin Recep Çetin ve Ulvi Güveneroğlu olması bekleniyor .

Kaynak: İHA