Osmaniye'de Sokak Tenisi Etkinliği

Osmaniye Tenis İl Temsilciliği tarafından sokak tenisi etkinliği düzenlendi.

Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak, bir alışveriş merkezi önünde düzenlenen etkinlikte, amaçlarının tenis sporunu sevdirmek, yaymak ve geliştirmek olduğunu söyledi.

Sokak tenisi etkinliğini geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirten Çolak, şunları kaydetti:

''Etkinliğimiz Türkiye Tenis Federasyonu ve Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile yapılan bir organizasyon. Tenis, zengin insanların ilgi duyduğu bir spor olarak biliniyor. Federasyonumuzun temel amacı bu düşünceyi kırmak. Bu ve buna benzer etkinliklerle tenisin daha aktif halde yapılacağına inanıyoruz. Sosyal ve ekonomik durumu ne olursa olsun her yaştan ve her kesimden insana, tenis sporunu sevdirmek istiyoruz.''

Türkiye'nin ekonomik gelişmişliği ile birlikte tenis sporunun daha kolay ulaşılabilir bir spor haline geldiğini ifade eden Çolak, ''Bu etkinliği Osmaniye'de her yıl yaparak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde farklı turnuvalarla tenis sporu herkese ulaşacak. Etkinliğimize katılan Osmaniye Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Cingöz ve vatandaşlara teşekkür ediyorum'' dedi.

Çolak, Türkiye yıldızlar ve gençler şampiyonaları ile okul sporları müsabakalarına çok sayıda sporcu gönderdiklerini belirtti.

Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli

Kaynak: AA