Levent Erdoğan: Beşiktaş'a Gelecek Teknik Adam 5 Yıl Hizmet Edecek

Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan, "Şu an itibariyle alınmış bir karar yok; ancak Beşiktaş'ın hoca konusunda başkanımızın da belirttiği belli kriterleri var." dedi.



Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum nedeniyle her konuda ince eleyip sık dokuduklarını belirten Levent Erdoğan, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Belirleyeceğimiz hoca konusunda başkanımızın önemli kriterleri var. Bunların başında tayin edilecek teknik adamın 5 yıllık süreç içerisinde Beşiktaş'a hizmet edecek olmasıdır. Genç bir takım oluşturması, bunun ağırlıklı yerli futbolculardan oluşması, buna sabır gösterecek. Dayanabilecek bir teknik adam olmasıdır." diye konuştu.

HER ANDA OLABİLİR, BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE DE OLABİLİR

Levent Erdoğan, "Başkan Fikret Orman, sonradan herhangi bir pişmanlık olmaması için ince eleyip sık dokuyor. Biz de yeni oluşumun sıkıntılarını göze alabilen, kolej takımı oluşturabilecek bir teknik adam arıyoruz. Her anda açıklanabilir. En geç bu haftasonuna kadar açıklanabilir. Yanlış bir karar verilmemesi için bugüne kadar dikkatli ve ağır hareket ettik. Sıfırdan bir yapılandırmaya gitmemiz gerekir." dedi.

YABANCI ALTERNATİF

Levent Erdoğan, teknik adamın yerli mi yabancı mı olacağı yönündeki sorulara ise, Türk futbolcularını tanıyan bir teknik direktörün bulunması durumunda düşünelibeliceğini; ancak bunun dışında kalan teknik direktörlerin fayda sağlamayacağını söyledi.

ERGİN ATAMAN'I BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

Bu arada Levent Erdoğan, sezonu 3 kupayla kapatan erkek basketbol takımı için sporsorluk görüşmelerine açık olduklarını bir tek isim üzerinde durmak istemediklerini belirtirken, "Ergin Ataman gibi başarılı bir koçu bırakmak istemiyoruz." dedi.

DENİZLİ VE AYBABA OLMAZSA STOICHKOV

Öte yandan Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ve Samet Aybaba seçeneklerinin olmaması durumunda, Hristo Stoichkov'la masaya oturulacağı öğrenildi. Bulgar teknik adam ise, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta çalışabileceğini belirterek, "Barcelona altyapısı dahil olmak üzere pek çok yerden genç ve yetenekli oyuncuyu Beşiktaş'a kazandırabilirim. Benim için önemli olan projedir. Parasal konular değil." diye konuşmuştu.