Balkan Turnuvası'nın Galibi Bursaspor Oldu

Balkan Futbol Turnuvası final karşılaşmasında kazanan taraf ev sahibi Bursaspor oldu.

Turnuvanın son gününde de Merinos Stadı kıran kırana geçen mücadeleye sahne oldu. Bursalı taraftarların ilgi gösterdiği turnuvanın final karşılaşmasında kazanan taraf Bursaspor oldu. Turnuvada Karadağ FK Lovçen takımı ile final müsabakası oynayan Bursaspor maç boyunca üstün performans gösterdi. İlk yarı 1-1 biten maçın ikinci yarısında Bursaspor daha üstün bir oyun sergiledi. Maçın bitimine 5 dakika kalan Bursaspor takımı attığı golle üstün duruma geçti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bursaspor rakibi Lovçen'i 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Daha önce de 2 yıl üst üste şampiyonluk kupasını kaldıran Bursaspor bu yıl da kupanın sahibi oldu ve seriyi bozmadı. Turnuvada şampiyonluk için mücadele eden 8 takım final maçının ardından Pop rock gruplarından Gripin, Bursalılara Sukaypark’ta Unutulmaz bir gece yaşattı.

AYBER TURAN UNUTULMADI

2010 yılında yaşamını yitiren Bursaspor’un altyapı oyuncularından Ayberk Turan'ın resmi stada asıldı. Bursasporlu oyuncular attıkları golden sonra Turan'ın fotoğrafının önünde timsah yürüyüşü yaptı .

Kaynak: İHA