Sorgun Kaymakamı Kılıç Başarılı Sporcuları Ödülenderdi

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Sivas’ta yapılan Okullar Arası Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda dereceye girerek başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sivas’ta yapılan Okullararası Tekvando müsabakalarında 51 kiloda Türkiye ikincisi olan Zeynep Yeter Altan ve Türkiye altıncısı olan Ayşen Gülsüm Altan’ı çeyrek altınla ödüllendirdi. Altan kardeşlerin babası Ali Altan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Güneş ve Sorgun Belediyespor Tekvando takımının Antrenörlüğünü yapan Ahmet Turan Dinçer’in katıldığı törende, Kaymakam Kılıç, “Biz sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sorgun’a yakışan şekilde bizleri temsil ettiler ve etmeye devam edeceklerine inanıyorum. Altan kardeşleri kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Zeynep Yeter ve Ayşen Gülsüm Altan’ın babası Ali Altan çocuklarının başarısıyla gurur duyduğunu belirterek, “Onları Türkiye’de derece almış olarak görmek dünyanın en büyük mutluluğu olsa gerek. Çocuklarımızın bu başarısının arkasında olan başta tekvando hocamız ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA