İsmail Akdağcık Yeniden Başkanlığa Seçildi

Spor Toto 2. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Tarsus İdmanyurdu'nun olağan genel kurulunda İsmail Akdağcık yeniden başkanlığa seçildi.

Tarsus Belediye Başkanı ve Tarsus İdmanyurdu Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda yapılan genel kurulda yaptığı konuşmada, Tarsus İdmanyurdu'nun, Tarsus halkının ortak paydası olduğunu belirtti.

Bunun bilincinde olanların salonda yer aldığını vurgulayan Kocamaz, ''İnsanlar gelip, kongreye katılmazlar ama en iyi yaptıkları şey dedikodudur. Ben 18 yıldır Tarsus İdmanyurdu'nun hamallığını yapıyorum. Tarsus İdmanyurdu'nun kurulduğu 1923 yılından bu yana bu kadar destek veren benden başka kimse yoktur'' dedi.

Bazı çevrelerin kendisinin Tarsus İdmanyurdu'na yaptığı yardımları yalan ve yanlış beyanlarla töhmet altında bıraktığını, bazı basın mensuplarının Tarsus İdmanyurdu yüzünden kendisine düşmanlık yaptıklarını öne süren Kocamaz, ''Tarsus İdmanyurdu ne badireler atlattı. Bu kulübe şahsım ve yöneticilerin dışında yardım yapan olmadı. Takım şampiyon olunca herkes sahipleniyor. Oysa Tarsus İdmanyurdu'nun elektrikleri kesik, otobüsünün üzerinde haciz var. Tarsus İdmanyurdu'nu sevenler yardım elini uzatmalıdır'' şeklinde konuştu.

Daha sonra seçimlere İsmail Akdağcık başkanlığındaki tek listeyle gidildi ve Ağacık yeniden başkanlığa seçildi.

Yeni yönetim kurulu, Esin Erkoç, Serap Kurtçu, Hasan Yıldırım, Mehmet Sabırlı, Şevket Can, Salih Erdoğan, Akif Demircioğlu, Osman Doğan, Ramazan Gözener, Hüseyin sarı, Yemliha Yıldırım, Hasan Podak, Selman kakun ve Erdal Ayar'dan oluştu.

Bu arada, Tarsus İdmanyurdu'nun tarihinde ilk kez 2 bayan yönetim kuruluna girmiş oldu.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Aycan Demirel

Yayıncı: Süleyman Tıraş

Kaynak: AA