Filenin Sultanları, Küba İle Başlıyor

World Grand Prix 2. Etap karşılaşmaları yarın Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da başlayacak.

A Bayan Voleybol Milli Takımı, 2. Etap ilk maçında, Küba ile karşı karşıya gelecek. Genel klasmanda 7. sırada bulunan ay - yıldızlı bayanların Belgrad´daki maç programı şöyle:

Yarın
TSİ 21.05 Küba - Türkiye 16 Haziran Cumartesi
TSİ 21.05 Türkiye - Arjantin 17 Haziran Pazar
TSİ 18.20 Sırbistan - Türkiye

İYİ OYNAMAK İSTİYORUZ
Karşılaşmalar önce düzenlenen basın toplantısında konuşan A Bayan Milli Takım Antrenörü Marco Aurelio Motta, "İlk kez olimpiyatlara katılacak bir ekip olarak beklentimiz çok yüksek." diyerek, şunları söyledi:"Grand Prix turnuvaları bu büyük organizasyona hazırlanmak için çok faydalı oluyor. Bazı oyuncularımızı dinlendirmek, bazılarını da denemek fırsatını yakalıyoruz. Kore´de her maçta, hatta her sette iyi olmak için yoğun çaba harcadık. Şimdi Sırbistan´da yeni bir mücadeleye gireceğiz. Zor karşılaşmalar bizi bekliyor ama iyi oynayarak başarılı olmak ve istediğimiz sonuçları almak istiyoruz."

Kaptan Esra Gümüş ise Küba maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Olimpiyatlar öncesi Grand Prix´deki bu karşılaşmalar hazırlık açısından bizim için çok iyi oluyor. Sırbistan´da oynadığımız Avrupa Şampiyonası´nda başarılı olmuştuk. Şimdi Grand Prix´in bu etabında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz." diye konuştu .