Dumansız Hava Sahası İçin Top Koşturdular

Osmaniye Sağlık İl Müdürlüğü tarafından ''Dumansız Hava Sahası, Koşabiliyorken Koş ve Obeziteye Hayır, Halı Saha Futbol Turnuvası'' düzenlendi.

40 takımın katıldığı turnuvanın birincisi öğretmenler oldu.Çenetler Halı Sahası'nda düzenlenen turnuvanın ödül törenine katılan Osmaniye Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, sportif faaliyetlerin sağlıklı toplum oluşmasına büyük katkı sağladığını vurguladı.Obezitenin tüm dünyayı tehdit ettiğini ve bu sebeple sporun hayatın bir parçası haline getirilmesi gerektiğini kaydeden Tunç, ''Sporu toplumun her kesimine yaymamız gerekir. Dinamik bir toplum için bu şart. Sportif her türlü turnuvalar vatandaşlarımız arasında kardeşliğin güçlenmesine de büyük katkı sağlıyor. Turnuva, toplumsal farkındalığı oluşturmak, obezite, dumansız hava sahası ve sağlıklı beslenme konularına dikkat çekmek adına anlamlı bir turnuva oldu.'' dedi.

Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, bu yıl 6.'sını düzenledikleri turnuvada 40 takımın yer aldığını belirterek, başarılı takımları kutladı.Turnuvada, Öğretmenler takımı birinci olurken, ikinciliği İbn-i Sina Hastanesi ve üçüncülüğü ise Atatürk Lisesi takımı kazandı. Takımların kupaları verilirken, turnuvaya sponsor olan esnaflara da plaket takdim edildi.