İlçeler Arası Masa Tenisi Turnuvası Kozan’da Devam Ediyor

Sosyal Destekleme Programı (SODES) kapsamında Tufanbeyli, Feke ve Kozan ilçe halk eğitim merkezlerinde açılan masa tenisi kurslara gidenler, ilçeler arası turnuvaya katılıyor.


Feke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2011 yılında SODES kapsamında hazırlanan, Adana Valiliğinin tarafından desteklenen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ilçeler arası masa tenisi turnuvaları, Tufanbeyli İlköğretim Okulu Spor Salonu'ndaki maçlarla başlamıştı. Turnuva öncesinde ilçeler kendi aralarında maçlar düzenleyerek eleme yaptı. Elemelerde ilk 5'e giren öğrenciler, Kozan’da, Yatılı ilköğretim okulu (YİBO)’da çeyrek final maçlarını yaptı. Yarın ise Feke’de Lutfiye Ayşe Baytok Yatılı ilköğretim okulu(YİBO’)da düzenlenecek yarı final ve final maçları ile son bulacak. Feke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ruhşi Gül yaptığı açıklamada proje kapsamında 31 okulda 20 öğrencinin katılımıyla kurslar açtıklarını belirtti.

Gül, "Açtığımız her kurs için 2 adet tenis masası, eşofman takımları ve diğer ekipmanları gönderdik. Kursları ilgili ilçelerin halk eğitim merkezlerince açtık. Turnuva sonrasında ilçe ilk 5'e giren öğrencileri, uçakla İstanbul gezisine götüreceğiz." dedi.