Hollywood'da skype ile kutlama

18. şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray'da Kalifornia Derneği görkemli bir kutlama düzenledi. Terim de internette görüntülü bağlandığı geceye damgasını vurdu...

Galatasaray 18. lig şampiyonluğunu çeşitli etkinliklerle doyasıya kutlamaya devam ediyor... Sarı-Kırmızılalar'da son olarak Galatasaray Kalifornia Derneği'nin organize ettiği şampiyonluk kutlaması renkli görüntülere sahne oldu... Fatih Terim, ABD'de düzenlenen şampiyonluk kutlamasına internet üzerinden Skype ile bağlanarak orada yaşanan şampiyonluk sevincine ortak oldu.

TARAFTARLAR ÇILGINA DÖNDÜ!
Fatih Terim'in dev ekran üzerinde görünmesinin ardından Kalifornia'daki dernekte sevinç çığlıkları atıldı. Sözlerine 'Türkiye'den sevgi ve selamlarımı iletiyorum' diye başlayan İmparator, zor bir sezon geçirdiklerini ama sonunda mutlu sona ulaştıklarını söyledi. Terim, Sarı-Kırmızılı taraftarların kendisini Los Angles'a davet etmesi üzerine 'İnşallah daha güzel günlerde geleceğiz ' diyerek taraftarlara söz verdi.. Fatih Terim, transferlerin devam ettiğinin belirterek herkesin gurur duyduğu bir Galatasaray olmaya devam edeceklerini ifade etti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar uzun süre tezahürat yaparak Terim'le vedalaştı.

ÜNAL AYSAL DA BAĞLANDI!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, da kısa bir görüntülü mesaj yayınladığı kutlama gecesinde 'Bu güzel gecede aranızda olamamaktan son derece üzgünüm ancak sevincinizi yüreğimde birebir hissediyorum. Şampiyonluk herkese hayırlı olsun ' ifadelerini kullandı.

İMPARATOR AŞKI ABD'Yİ DE SARDI
Fatih Terim göründüğü anda ABD'deki Sarı- Kırmızılı taraftarlar adeta çılgına döndü. Uzun süre Terim'e tezahürat yaptı.