Galatasaray'da Şok Ayrılık!

Galatasaray önümüzdeki sezon deneyimli isimle çalışmama kararı aldı.

Galatasaray Medical Park, Başantrenör Oktay Mahmuti ile yollarını ayırdı.

Mahmuti ile parada anlaşamayan G.Saray yönetimi krizi yaşadığı deneyimli koçla önümüzdeki sezon çalışmama kararı aldı.

Galatasaraylı yöneticiler, Oktay Mahmuti 'nin menajeri Misko Raznatovic ile bugün bir görüşme gerçekleştirerek gelecek sezon tecrübeli teknik adam ile bir arada çalışmak istemediklerini ve yapılan ön sözleşmenin iptal edildiğini söyledi.

Galatasaray Medical Park 'ın bir süredir koç arayışlarında bulunduğu basketbol camiasında sıkça konuşulurken, konuyla ilgili olarak resmi açıklama bekleniyor.

SÖZ VAR İMZA YOK


Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında, 14 Mayıs tarihinde kulübün resmi internet sitesinden yapılan 'baş antrenör Oktay Mahmuti ile varolan kontratımız 2+2 yıl olarak yenilenmiştir ' açıklamasına karşın tecrübeli antrenörle henüz imza atılmadı.

Galatasaray'da Şok Ayrılık!

Mahmuti'nin menajeri Mişko Raznatoviç'i İstanbul'a çağıran yönetim, daha önce anlaşılan kontrat üzerinde değişiklikler talep etti. Toplantının ardından yeni sözleşme üzerinde anlaşan taraflar, imza atılacağı üzerine anlaştı. Ancak yönetim, yeni sözleşmenin henüz hazır olmadığı gerekçesiyle imzayı erteleme kararı aldı. Taraflar yeni bir tarih üzerinde ise anlaşmadı.

Yerine kim gelecek?


Haberlere göre Obradoviç Galatasaray'dan yıllık iki milyon euro isterken, sarı kırmızılı yönetim düşünmek için zaman istedi.

Beşiktaş Milangaz ile 3 kupa birden kazanan ve sözleşmesi biten antrenör Ergin Ataman'ın adı G.Saray ile anılıyor. Ataman'ın şampiyon olduktan sonra sözleşmesi bitmiş ve kulüp ile imza için masaya oturulmamıştı. Tecrübeli koç konuyla ilgili, 'Ben artık işşiz bir koçum ' demişti.

Fransa'da Cholet takımını çalıştıran Erman Kunter'in de adı Galatasaray ile anılıyor.