2. Amatör Küme’de Adalaspor Şampiyon Oldu

Manisa 2. Amatör Küme C Grubunda bir birinden güçlü rakipler ile mücadele eden Adalaspor 2011-2012 futbol sezonunun şampiyonu oldu.

Kula Gökçeören, Salihli Lidyaspor, Kurtuluşspor Alaşehir Yeni Mahalle, Gençler Birliği ve Tepeköy takımlarının mücadele ettiği Manisa 2. Amatör Küme C Grubunda 13 galibiyet ve 1 Mağlubiyet alan lacivert-beyazlı ekip sezonu 49 puanla şampiyon olarak tamamladı. Fethi Eker 25 golle gol kralı oldu. Şehit Er Mehmet Malçuk Stadyumu'nda gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarına İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Manisa İl Başkanı İsmail Aydın, Adala Belediye Başkanı ve daire Müdürlerinin katıldı.

Şampiyonluk Kupasını İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nun elinden alan futbolcular şampiyonluk sevincini taraftarları ile birlikte yaşadılar. Etkinlikte ayrıca gol kralı Fethi Eker’e forma, sporculara madalyaları verildi.

Törende konuşan Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan,”Adalaspor en yakın rakibi Alaşehir Gençler Birliği’ni 9 puan farkla geçerek şampiyon oldu. Bu sezon ken di bünyemizde yetişen sporcularla sahada mücadele ettik. Şaibesiz temiz bir sezon geçirdik. Ve sonunda amatör bir ruhla şampiyon olduk” dedi.

İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise yaptığı açıklamada,”Futbol sporun en güzel ve en zor dallarından birisidir. Transfer paralarının konuşulduğu bir dönemde amatör sporcularımız sahada hiçbir ücret talep etmeden mücadele ediyorlar. Adalaspor’da forma giyen sporcular sahada anlamlı bir mücadele örneği sergileyerek şampiyon oldu. “dedi .

Kaynak: İHA