Soma'daki Turnuva Derbi Maçlarını Aratmadı

Manisa'nın Soma ilçesinde düzenlenen 19. Soma Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İmbat A.

Ş’yi 3-1 mağlup eden Milli Eğitim takımı oldu. TEİAŞ Eğitim Tesisleri'nde oynanan final müsabakasını Kaymakam Abdülkadir Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yzb. İbrahim Kılınç, Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, İmbat A.Ş Genel Müdürü Gökalp Büyükyıldız, STK Temsilcileri, kamu kurum amirleri ve çok sayıda sporsever izledi. Büyük çekişmeye sahne olan maç izleyicilere büyük keyif verdi. Oynanan maçlar sonucunda turnuvanın ikincisi İmbat A.Ş, üçüncüsü Esnafspor, dördüncüsü ise SEAŞ oldu. Final maçının sona ermesinin ardından kupa töreni düzenlendi.

İmbat A.Ş'yi 3-1 maplup eden Milli Eğitim'in kupasını İlçe Kaymakamı Abdülkadir Karataş takdim ederken, dereceye giren ve istatistikler sonucunda kupa ve madalya alanlara protokol tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. Süper lig hakemlerinden İlker Meral'e ve yardımcılarına turnuvayı onurlandırdıkları için plaket takdim edildi. Kupayı kazanan M illi Eğitim, 19. Kaymakamlık Kupası Turnuvası'nın şampiyonu olarak büyük sevinç yaşadı.

İLKER MERAL İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

19. Kaymakamlık Kupası Turnuvasının hakemi süper lig hakemlerinden İlker Meral ile maç sonunda fotoğraf çektirebilmek için taraftarlar adeta birbirleriyle yarıştı. Sporseverlerin ilgisi nedeniyle memnun kalan Meral, vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti .

Kaynak: İHA