Tff Profesyonel Kurulu, Ege Kulüplerini Ziyaret Edecek

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurulu'nun, Ege Bölgesi'nde yer alan profesyonel kulüpleri içeren seyahati yarın başlıyor.

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurulu Başkanı Arif Koşar ile Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ve Bank Asya 1. Lig Profesyonel Kurul üyesi kulüp başkanlarının da katılacağı program 12 Haziran Salı günü İzmir'de başlayacak ve 13 Haziran Çarşamba akşamı Aydın'da sona erecek.Tur kapsamında 4 profesyonel ligde yer alan 14 kulüp yerlerinde ziyaret edilerek; planları, projeleri, sorunları ve görüşleri dinlenecek.

BASIN TOPLANTISI İLE BAŞLAYACAK

Program, 12 Haziran Salı günü İzmir Kordon Otel'de düzenlenecek basın toplantısı ile başlayacak. 09.30'da başlayacak basın toplantısına TFF Profesyonel Kurulu Başkanı Arif Koşar katılacak.Basın toplantısının ardından ilk kulüp ziyareti yeni sezonda Spor Toto 3.Lig'de oynayacak olan Bergama Belediyespor'a yapılacak. Daha sonra Menemen Belediyespor ziyaret edilecek. Saat 15.00'de Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak ziyaretin ardından sırasıyla Göztepe, Altınordu ve Altay kulüplerinden sonra ziyaret turu saat 19.00'da Bucaspor'a yapılacak buluşma ile sona erecek.

2. GÜN MANİSASPOR İLE BAŞLAYACAK

Turunun ikinci ve son günkü programı ise saat 09.30'da Manisaspor'a yapılacak ziyaret ile başlayacak. Ardından Turgutluspor, daha sonra da Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile biraraya gelinecek.Saat 13.00'teki Denizlispor ve 14.00'deki Denizli Belediyespor buluşmalarının ardından 15.30'da bu sezon Spor Toto 2.Lig'e yükselen Nazilli Belediyespor ziyaret edilecek. Yemeğin ardından Ege Bölgesi turu, Aydınspor 1923 kulübüne yapılacak ziyaret ile sona erecek.Bank Asya 1.Lig Profesyonel Kurulu, Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Bucaspor'dan Hüsnü Kaya ve Denizlispor Başkanı Yurdal Duman'dan oluşuyor. Kurulun yedek üyesi TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Zafer Atalay da ziyaretlerde yer alacak.