Kktc Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı 12 Dabo Heyetini Kabul Etti

KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı, Türkiye Ligi Finali için Lefkoşa’da bulunan 12 Dev Adam Basketbol Okulları yetkililerini kabul etti.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yarın başlayacak olan 12 Dev Adam Basketbol Okulları 9. Türkiye Ligi Finali öncesinde 12 DABO yetkilileri önemli ziyaretlerde bulundu.KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Türkiye Ligi Finalleri öncesinde 12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Samer Şenbayrak, KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Okan Donangil ve TBF Sportif Faaliyetler Yönetmeni İsmail Sağay’ı makamında kabul etti.Bakan Kemal Dürüst, 12 DABO projesinin önemine değinirken, “Türkiye Basketbol Federasyonu ile KKTC Basketbol Federasyonu’nu, bu kadar kaliteli bir organizasyonun finallerini ülkemizde gerçekleştirdikleri için yürekten tebrik ediyorum. Basketbolun ülkemizde yayılması anlamında, tutkuyu pekiştirmek açısından böyle organizasyonlar önem arz etmektedir. Bu organizasyonu destekliyor ve ses getireceğine inanıyoruz.” dedi.

12 DABO Direktörü Samer Şenbayrak da, Bakan Kemal Dürüst’e yapmış oldukları ev sahipliğinden ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarken plaket takdim etti.