Kickboks Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Çelik, Kickboks Federasyonu tarafından verilen Kickboks Aday Hakem Kursu hakkında bilgi verdi.

Kickboks Federasyonu tarafından 9-10 Haziran tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenen Kick Boks Aday Hakem Kursu tamamlandı. Toplam 12 kursiyerin katıldığı kurs hakkında bilgiler veren Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Çelik, hakem adaylarına slayt eşliğinde ve uygulamalı olarak kickboksun kurallarının anlatıldığını söyledi.

Çelik, kursun Kocaeli Bölgesinden Özcan Mermer tarafından verildiğini kaydederek, “5-10 Mart 2012 tarihleri arasında Kırşehir’de yapılan Murat Uzun Büyükler-Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda önemli bir eksiğimizi tespit ettik. Bu eksiklik Kırşehir’de Kick Boks hakemlerinin olmayışıydı. Kick Boks İl Temsilcisi Osman Çevik hocanın da girişimleriyle Kick Boks Federasyonu'ndan bu dalla ilgili kurs talebimiz oldu. Düzenlenen kursa ise 12 kişi katıldı.

Arkadaşlar bu kurs sonunda sertifikalarını alarak Kırşehir’i temsil eden hakemler olacaklar. Ben hepsini tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA