Karabibik'te Düzenlenen Tenis Turnuvası Sona Erdi

Demre'ye bağlı Beymelek Belde Belediyesi tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen Karabibik Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen 1. Karabibik Tenis Turnuvası sona erdi.

Beymelek Beldesinde gerçekleştirilen Karabibik Bahar Şenlikleri kapsamında bu yıl ilki düzenlenen tenis turnuvasına 56 sporcu katıldı.

Bir ay süren turnuvada ilk turda, dörder sporcunun yer aldığı grup maçları yapıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan 28 sporcu, ikinci turda elemeli ve beş set üzerinden oynanan maçlarda mücadele etti.

Eleme maçları sonunda Süleyman Özdemir, Adnan Yaramış, Mustafa Ulucan ve Musa Seyhan Yıldız yarı finale yükseldi. Karabibik Kültür Salonu'nda oynanan yarı final maçlarında Süleyman Özdemir ve Adnan Yaramış finale yükseldi. Final maçında rakibi Yaramış'ı 3-2 mağlup eden imam Özdemir, turnuvanın şampiyonu oldu.

Ödül töreninde konuşan Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, ilk kez düzenlenen tenis turnuvasına sporcuların yoğun ilgi gösterdiklerini, turnuvayı gelecek yıllarda da düzenleyeceklerini söyledi.

Turnuvada dereye giren sporculara kupa ve katılım belgeleri, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, Demre Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Çoşkun ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdür Vekili Mustafa Demir tarafından verildi.

Muhabir: Ahmet Acar / Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA