Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Akhisar Belediyespor'un yöneticisi Harun Eryüksel, 2. Lig'de desteklediği ikinci takımının balıkesirspor olduğunu, play off maçlarında elenmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Harun Eryüksel, Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde bulunan Hera Termal Oteliin genel müdürü İlker Ünver’i ziyaret etti. Harun Eryüksel , genel müdür İlker Ünver'e Akhisarspor Belediyesporun şampiyonluk kutlamalarında özel olarak yaptırılan Akhisar Belediyespor tişörtü hediye etti. İlker Ünver, ziyaretten dolayı Harun Eryüksel ve kulübün alt yapı sorumlusu olan Süleyman İşçi'ye teşekkür etti. Futbol Şube Sorumlusu Harun Eryüksel, "Akhisarspor'dan sonra ikinci takımım Balıkesirspor ve maçlarını çok yakından takip ettim. Balıkesir'de oynanan dört maçına gelme imkanım oldu. Bank Asya ligini kıl payı kaçırdıklar, bunun için çok üzüldük" dedi.

AKHİSARLI TARAFTARA ÖZEL TREN

Akhisar Belediyesporlu yönetici Harun Eryüksel, Balıkesirspor kulübünde önümüzdeki dönemde yine aynı yönetim ve futbolcular ile devam edildiği takdirde Balıkesirspor'un kesinlikle şampiyon olacağına inandığını söyledi.

Akhisar'ın maçlarını Manisa'da oynayacağını belirten Eryüksel, taraftarların maç günlerinde takımlarını desteklemesi için Manisa'ya özçel tren seferi ayarlyamaya çalıştıklarını açıkladı.

Eryüksel, "Maçlarımız Manisa'da oynanacak. Bu nedenle maç günlerinde taraftarımızın Manisa'ya maçlara gelmesi için özel tren ayarlamaya çalışıyoruz" dedi.

Balıkesir Bigadiç'teki Hera Termali çok beğendiklerini, gezip incelediklerini ve burada uygun şartlar sağlandığı taktirde Bigadiç Belediyesinin spor kompleksinin bitmesi halinde Akhisar Belediyesporu kampa getirebileceklerini söyledi.

Hera Termal genel müdürü İlker Ünver de Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de kalıcı olmasını ve ismimi Avrupa'ya yazdırması temennisinde bulunarak, yeşil siyahlılara Süper Lig'de başarı diledi .

Kaynak: İHA