Karşıyaka'nın Efsane Başkanı Cihan Büyükoral Geri Döndü

1989 -1990 yıllarında genç yaşında bir dönem Karşıyaka Spor Kulübünün Başkanlığını yapan ve o dönemde 1. ligde mücadele eden Karşıyaka'ya başarılı bir sezon geçirten Cihan Büyükoral, Karşıyaka Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 23 yıl sonra 2. kez başkanlığa seçildi.

Karşıyaka Nikah Salonu'nda yapılan olağan genel kurulda, Azat Yeşil ve Cihan Büyükoral başkanlığa aday oldu. 351 delegenin üç sandıkta oy kullandığı seçimde 20 oy geçersiz sayılırken 182 oy alan Cihan Büyükoral başkanlığa seçilildi. Diğer aday Azat Yeşil ise 147 oyda kaldı.

Genel Kurul sonrası konuşan Karşıyaka Spor Kulübünün yeni başkanı Cihan Büyükoral, "23 sene önce başkanlığa seçildiği kongrede bu kadar heyecanlanmamıştım. Yaşamım boyunca büyük vaatler vermekten her zaman imtina etmişimdir. Açıklanan 24 milyon liralık taslak bütçeye uyacağız. Futbol takımımızı play-off'a kalacak iddialı bir takım haline getirip ve altyapıya da önem vereceğiz. Bütün camiayla barışık bir şekilde taraftarıyla ağlayan, taraftarıyla gülen bir başkan olacağım” dedi

Büyükoral her Karşıyakalı gibi kendisinin de bir an önce kulübün hak ettiği yere gelmesini arzuladığını sözlerine ekledi.

Cihan Büyükoral'ın başkanlığında ki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Tuncay Bozkurt, Mehmet Karal, Hüsnü Boztepe, Hakan Düzdemir, Mehmet Yıldırım, Ali Erten,Seyhan Evlioğlu, Veli Aksoy, Mutlu Altuğ, Esen Özbek, Şekip İriböz, Ahmet Özkan, Umut Demir, Ali Arpacıoğlu, Güçlü Aydoğdu, İlhami Tanrıverdi, Şevket Uluç Serim, Volkan Sintaç, Uluğ Atasoy, Selami Gönülkırmaz, Bahadır Mete, Sadi Tolga Kantarcı, İbrahim Yıldız, Serdar Işıldar, Ahmet Ertem, Murat Polat, Bülent Gürkan, Togan Toprak.”

Kaynak: İHA