Çeyrek Final Öncesi Eşleşmeler Belli Oldu

Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen, “Köyler ve Mahaller Futbol Turnuvasında Buluşuyor” organizasyonunda eleme grubu maçları başladı.

Tek maç eleminasyon usulü oynanan eleme grubu maçlarında hataya af yok. 63 takımın mücadele ettiği turnuvada eleme grubuna kalan 32 takımın mücadelesine Kervan Spor Tesisleri'ni dolduran Kartepeliler de ortak olurken takımlarını yalnız bırakmıyorlar. Turnuvada köy ve mahalle takımları eleme grubu mücadelelerinde izleyiciler ayrı bir zevk alırken, 25 dakikalık iki devre olmak üzere tek maçlık mücadeleler çekişmeli geçiyor. Köy ve mahalleleri kaynaştırmak hedefiyle gerçekleşen turnuvada maçları fırsat buldukça Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da bizzat izliyor.

Turnuvada ilk 16’ya kalan takımların çeyrek final öncesi takımlar Suadiye Çepni-Suadiye Selçuk, Köseköy -Çamlık, Şevkatiye-İstasyon, Suadiye Orta-Dumlupınar, Mondi-İstasyon, İstasyon Yıldız-Karatepe, Bahçelievler-Uzunçiftlik Beşevler, Köseköy Sanayi Sitesi-Hacı Halim şeklinde eşleşti .

Kaynak: İHA