Carvalhal, A Milli Futbol Takımı'nın Antrenmanını İzledi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal, A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz maçı öncesi yaptığı antrenmanı izledi.

Carvalhal, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, ay - yıldızlıların 2012 Avrupa Şampiyonası'na katılamamasının Abdullah Avcı için takımı tanıma adına bir şans olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı'nın yeni bir ekip kurduğunu kaydeden Carvalhal, milli takımın gelecek yıl çok daha iyi olacağını dile getirdi. Sezon ortasında Beşiktaş'tan ayrıldığının hatırlatılması üzerine Portekizli teknik adam, siyah - beyazlı takımla bağlarını kopardıktan sonra kimseyle görüşmediğini ifade etti.

Carvalhal, A Milli Futbol Takımı'nın yarın Portekiz ile yapacağı maçı özel bir televizyona yorumlayacak. Portekiz'in Lizbon şehrindeki Estádio da Luz Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Stephan Studer yönetecek. Studer'in yardımcılıklarını Manuel Navarro ve Sandro Pozzi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Ferreira.