Altındağlı Kadınların Voleybol Turnuvası Milli Maçları Aratmadı

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri Arası Voleybol Turnuvası, final maçının ardından sona erdi.

10 gündür süren maçların sonunda, galibiyet kupasını kaldıran ise Yıldıztepe Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi oldu. Karapürçek Kapalı Spor Salonu’nda binlerce Altındağlı kadının katılımıyla gerçekleşen final gününde, yarı finale Aydınlıkevler, 29 Ekim, Yıldıztepe ve Karapürçek 1 Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri kaldı. Kıyasıya süren mücadelenin ardından Aydınlıkevler KEKM takımı 4’üncülük, 29 Ekim KEKM takımı ise 3’üncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

19 merkezden, 18-55 yaş aralığında, toplam 250 sporcunun katıldığı Voleybol Turnuvası, Karapürçek Spor Salonu’nu bayram yerine çevirdi. Final maçı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, Meclis üyesi Gülay Özyurt, kültür merkezlerinin sorumluları ve çok sayıda merkez üyesi tarafından da büyük bir heyecanla izlendi.

Bu turnuvanın bir yarışma olduğunun altını çizen Başkan Tiryaki, “Elbette ki her yarışma gibi kazanan ve kaybeden olacaktır. Ancak bu organizasyon öyle bir organizasyon ki, kaybedenler bile aslında çok şey kazanıyor” diyerek bu organizasyona katılan ve destek olan tüm katılımcılara teşekkür etti

Kaynak: İHA