Devre Arasında Geldi, En Çok Golü Atan Oyuncu Oldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’e devre arasında kiralık olarak gelen Balıkesirsporlu Sinan Uzun forma giydiği 16 maçta 8 gol kaydederek takımının en çok gol atan oyuncusu oldu.

Aydınspor 1923’te ligin ilk yarısında yaşanan gol problemine çözüm olması için transfer edilen 22 yaşındaki Sinan Uzun kısa sürede oynadığı futbolla dikkat çekti. Attığı goller ve sahada verdiği mücadele ile taraftarların sevgisini kazanan genç oyuncunun Aydınspor 1923 ile olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek. Sinan’ın şimdiden, önümüzdeki sezonda hangi takımda forma giyeceği merak edilirken, üst liglere transfer olması bekleniyor.

13 PUAN KAZANDILAR
Sinan Uzun’un gol attığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Aydınspor 1923, 13 puan kazandı. Sinan’ın gol attığı Araklıspor, Çarşambaspor, Beylerbeyi ve Bursa Nilüferspor karşılaşmalarını kazanan siyah-beyazlı ekip, Darıca Gençlerbirliği ile berabere kaldı. Aydınspor 1923, Sinan’ın gol attığı karşılaşmalardan olan Ankara Demirspor maçında ise rakibine yenildi .

Kaynak: İHA