Ciritçiler, Erzurum’u Temsil İçin Ter Dökecek

Erzurum 12-13 Mayıs’ta Atlı Cirit Mahalli Lig müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Türkiye’de en çok Atlı Spor Kulübü’ne sahip olan Erzurum’da 15 takım Cirit Ligi’nde şehri temsil etmek için birbiriyle kıyasıya mücadele edecek. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun 2012 faaliyetleri kapsamında, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atlı Cirit Mahalli Lig’inde 15 takım karşılaşacak. Fikstür kuraları çekilerek takımlar dört gruba ayrıldı. Yapılan kura çekilişi sonrasında A Grubu’da Akıncılar Atlıspor Kulübü, Ilıca Atlıspor Kulübü, Atatürk Üniversitesi Atlı Spor Kulübü ve Çiftlik Atlıspor Kulübü yer aldı.
B Grubu’nu Ejder Atlıspor Kulübü, Yenice Atlıspor Kulübü, Dereboğazı Atlıspor Kulübü ve Ortadüzü Atlı Spor Kulübü oluşturdu.
C Grubu’nda Çayırtepe Atlıspor Kulübü, Palandöken Belediyesi Atlıspor Kulübü, Erzurum Atlıspor Kulübü ve Haydarhan Atlıspor Kulübü yer aldı.
D Grubu’nda ise Kombina Atlıspor Kulübü, Dadaş Atlıspor Kulübü ve Altın Bulak Atlıspor Kulübü var. Mahalli Lig İl Birinciliği’de gruplarında şampiyon olan takımlar, Cirit Ligi Grup Birinciliği Müsabakalarında Erzurum’u temsil edecek.