Beşiktaş'tan Vedat Okyar Anısına Anlamlı Proje

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri ve Beşiktaşlı futbolcular, Vedat Okyar anısına yaptırılan etkinlik salonunun açılışına katıldı.

100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği tarafından, Beşiktaş'ın unutulmaz oyunculardan Vedat Okyar anısına Maltepe Orhangazi İlköğretim Okulu’nda hayata geçirilen etkinlik salonunun açılışında; İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Tesisler Komitesi Üyesi Berkan Gocay, Genel Koordinatör Levent Çifter futbolculardan, İbrahim Toraman, Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı ve Necip Uysal ile 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Turan Şalva ve yönetim kurulu üyeleri, Vedat Okyar’ın eşi Asuman Okyar ve oğlu Suat Okyar yer aldı.

Açılışta bir konuşma yapan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Vedat Okyar adının yaşatılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Beşiktaşımız’ın tarihinde çok önemli bir yeri olan Vedat Okyar’ın adının böyle güzel bir projede yaşatılacak olmasından dolayı çok mutluyum. Gelecek nesillere Beşiktaşımız’ın tarihini ve değerlerini aktarmak adına yapılmış olan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Açılış töreni Vedat Okyar anısına yapılan konuşmaların ardından son bulurken, futbolcular Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.