Güreşçiler Vali Şahin'i Makamında Ziyaret Etti

Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda büyük başarılara imza atarak 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile Düzce'ye dönen Yetiştirme Yurdu güreş takımını Düzce Valisi Vasip Şahin makamında kabul etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Güreş Federasyonu ile birlikte organize edilen Yetiştirme Yurtları arasında yapılan 3. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası 34 ilden 260 sporcunun katılımıyla 4-5-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Niğde'de gerçekleştirildi.

Şampiyonaya ilimizi temsilen Düzce Erkek Yetiştirme Yurdu Güreş takımı katıldı.

Takımın kafile başkanlığını Yetiştirme Yurdu'nda görevli öğretmen Göksel Güney'in yaptığı takımın antrenörlüğünü ise Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan güreş antrenörü Mesut Yılmaz yaptı. Şampiyonaya katılan sporculardan 85 kiloda Anıl Lafçı altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu, 85-100 kilogram sıklette Taner Lafçı gümüş madalya alarak Türkiye ikincisi, 76 kiloda Enes Keren Toprak bronz madalya alarak Türkiye üçüncüsü oldu. Bu büyük başarıya imza atan sporcuları makamında ağırlayan Düzce Valisi Vasip Şahin, hediye olarak eşofman takımı takdim ederek, “Gençlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum ve bu takımda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA