"Gocunduğunuza göre herhalde bir şey var"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara TRT ve Stadyum programının sevindiğini iddia etti. Programın moderatörü ve yorumcuların kendisini savunması üzerine de Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Gocunduğunuza göre herhalde bir şey var" demesi canlı yayında gerginlik yarattı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe maçı sonrası TRT 1'de yayınlanan 'Stadyum ' programına telefonla bağlanarak kavga iddialarına yanıt verdi. TRT'nin yaşanan olaylar karşısında sevindiğini savunan Şener'e programın moderatörü Ersin Düzen tepki gösterdi. Şener'den sonra yayına bağlanan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener kendilerini savunan Düzen ve programın yorumcularına"Bu bir espriydi ama sizin gocunduğunuza göre herhalde bir şey var" denesi canlı yayında gerginlik yarattı.

ÜZÜLDÜĞÜNÜZÜ ZANNETMİYORUM


Koridorlarda Fenerbahçeli futbolculara saldırmadığını söyleyen Sadri Şener, 'Stadyum ' programının moderatörü ve yorumcularına tepki gösterdi. Stadyum'um moderatörü Ersin Düzen'in 'Geçmiş olsun. Aslında üzüldük maç sonunda yaşanan olaylara ' şeklindeki sözlerinden sonra Sadri Şener 'Üzüldüğünüzü de zannetmiyorum. Fenerbahçe yendi diye sevinmişinizdir. ' dedi ve telefonu kapattı.

Sadri Şener'in hemen ardından programa bağlanan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Sadri Şener'in tepkisine ortak oldu. Fenerbahçe maçında yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan Hasan Yener, Stadyum ekibine tepki gösterdi.

TRT'YE ŞOK SUÇLAMA

Yener, "Siz zaten TRT olarak İstanbul'da Saraçoğlu'nda oynadığımız Süper Lig maçından sona twit atmıştınız. Sevinmişte olabilirsiniz bundan bir sorun yok. İlk maçtan sonra TRT'nin internet sitesinde attığı başlığı hepimiz biliyoruz. Siz şimdi özür dileyeceğiniz yerde, bakıyorum suçlama yoluna gidiyorsunuz. Yaşanan olaylarda Fenerbahçeli futbolcuların tahriki oldu" diye konuştu.

"Başkanın yaptığı espriye neden alındınız ben onu anlamadım" diyen Yener'e programın yorumcuları, "Bizi Fenerbahçenin yenmesi veya Trabzonsporun yenmesi ilgilendirmiyor da ondan" yanıtını verdi.

Buna karşılık Hasan Yener, "Ama nedense TRT'nin son zamanlarda özellikle bu süreç içerisinde bir yana tavır koyduyğunu bugün Türkiye’de futbolla ilgilenen herkes açıkça biliyor" şeklinde konuştu.

"ŞENER, BİZİ ZAN ALTINDA BIRAKIP HEDEF GÖSTERDİ"


Araya giren Ersin Düzen ise kendisini ve kurumunu şöyle savundu:

"Hiçbir durumla ilgili hiç birşekilde bir tavır söz konusu değildir. Normal sezonda 34 hafta, süper finalde de keza aynı şekilde, hafta içi, hafta sonu bir ya da iki programlar yaptık. Yani 40’a aşkın program yaptık bu zamana kadar. Trabzonsporun yenilmesi, yenmesi veya başka bir takımın yenmesi, yenilmesi ne üzüntümüz oldu ne sevincimiz oldu. Kusura bakmayın ama böyle bir ithamla karşı karşıya kalmak programın içerisindeki hem yorumcularımızı hem bu programın moderatörlüğünü yapan şahsımı hem de bu programa emek veren insanları ve dolayısıyla da TRT kurumunu bir zan altında bırakmak, bununla birlikte de bir hedef göstermek. Sayın Başkan kapatmasaydı eğer kendisine de bunları izah edecektik. Ama bu lafları söyleyip telefonu kapattı."

Bunun üzerine ise Hasan Yener, "Alınmanıza gerek yok böyle düşünmüyorsanız" dedi.

"GOCUNDUĞUNUZA GÖRE BİR ŞEY VAR"

Yorumcuların, "Alınacak birşey yok. Direk suçlandık zaten" sözleri üzerine de Yener, "Hayır suçlanma diye bir şey yok. Bu bir espriydi ama sizin gocunduğunuza göre herhalde bir şey var" diye konuştu.

"Hayır gocunmuyoruz" diye çıkışan yorumculara Hasan Yener, "Gocunmuyorsanız bu olayı bu kadar uzatmanın da bir anlamı yok. Ben herkes sorumluluğunu bilsin diyorum" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE