Elazığpor Çarşamba Günü Kutlama Yapacak

Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkan Elazığspor' da büyük sevinç yaşanırken, Elazığspor Yönetim Kurulu Çarşamba günü Atatürk Stadı'nda bir kutlama düzenleyecek.

Elazığ Valisi Mumammer Erol yaptığı açıklamada, "Takım tek, Elazığlılar tek, inşallah bundan sonra alacağımız başarılar da eşsiz ve tek olacaktır. Ben bu şehre ve bu şehrin insanına hep güvendiğimi, hep bu insanların çok güzel insanlar olduğunu inanarak söyledim" dedi.

Vali Erol, Elazığlıların her zaman çok güzel insanlar olduklarını belirterek, "Bu başarıda bu güzel insanların bu güzelliklerini taçlandıran bir başarı oldu. Bu başarıda emeği geçen bütün kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallahElazığsporumuz bu şehrin marka değerinin yükselmesi adına ve bu şehrin layık olduğu gibi olmasına kapı aralayacak bir başarı olduğunu biliyorum. İnşallah önümüzdeki günler aydınlık günler olacak" şeklinde konuştu.

Vali Erol, stat yapımı ve mevcut stadın yenilenmesi için kapının aralandığını belirterek, gereken her şeyin yapılacağı müjdesini verdi. Öte yandan, Çarşamba günü Elazığ Atatürk Stadı'nda kutlama yapacaklarını söyleyen Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yaşanabilecek en büyük mutluluğu yaşadıklarını belirterek, "Bu şampiyonluk Elazığlılara armağan olsun. Herkes bize dua etti. Bizi yine yalnız bırakmasınlar. Sayın vali, Belediye başkanı ve ilimizin milletvekillerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Elazığspor onların katkısı ile buralara geldi" ifadelerini kullandı. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise her şeyin bir vaktinin olduğunu belirterek, "Gün bugünmüş dakika bu dakikaymış. Dua eden çok insan vardı dualar kabul oldu. Ben bu şampiyonluğun Elazığ'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA