1. Nevruz Halı Saha Futbol Turnuvası

Silopi Belediyesi'nin düzenlediği 1. Nevruz Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvada şampiyonluk kupasını Botan Gençlik Sporu 5-2 yenen Express Şırnak Haber Spor kazandı.

1. Nevruz Halı Saha Futbol Turnuvası final maçında rakibini yenerek şampiyon olan Express Şırnak Haber Spor'un futbolcularına kupa ve madalyanın yanı sıra birer notebook bilgisayar hediye edildi. Turnuvada şampiyon takımın futbolcularına kupa ve ödüllerini Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım verirken, ikinci olan Botan Gençlik Spor futbolcularına Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Atız tarafından kupa ve birer çeyrek altın, üçüncü olan Doruklu Spor futbolcularına da Belediye Meclis Üyesi Emin Arpatarafından kupa ve madalyanın yanı sıra birer takım eşofman verildi

Belediye Başkanı Yıldırım, turnuvaya katılan 27 takımın futbolcularına teşekkür ederek, "Silopi Belediyesi olarak bu turnuvayı düzenlememizin amacı gençler arasında barış, kardeşlik ve dostluk köprüsünü daha da perçinleştirmekti. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte böyle bir turnuvaya imza atmanın onuru içindeyiz. Her şeyin en iyisine layık gençlerimize ne yapsak azdır. Onlar bizim yarınlarımızdır, geleceğimizdirler. Centilmenliği bozmadan, kavga gürültü olmadan kardeşlik içerisindegeçirdikleri için de ayrıca futbolculara ve futbol severlere teşekkür ederim. Benim nazarımda düzenlediğimiz turnuvaya katılan bütün takımlar birer şampiyondur" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Yıldırım ve Belediyesi Meclis üyeleri dereceye giren takımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi .

Kaynak: İHA