TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim: Ligde Kaldık, Mutluyuz

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, Bank Asya Birinci Ligi'nde deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek Bank Asya Birinci Lig'de kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:"Bu maçtan önce hem bizim hem de rakibin durumu ortadaydı. İki takımda maçı mutlaka kazanması gerekiyordu. Bizim ligde kalabilmemiz için mutlaka puan almamız gerekiyordu. Ligde kalma olayını son maça bırakmamak için mutlaka kazanmak için birbirimize söz vermiştik. Bizim rakip seçme lüksümüz yoktu. Geçen hafta lider Elazığspor'u yenen benim takımım bugünde Kasımpaşa'yı yenecekti ve bunu da başardı." Devrim, ligde kaldıkları karşılaşmanın ardından futbolcularına üç gün izin verdiklerini açıkladı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un galibiyet golünü kaydeden Mesut da deplasmanda Kasımpaşa karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Mesut, "Ligde iyi bir çıkışımız vardı. 5 maçtır yenilmiyorduk. Geçen hafta kendi sahamızda lideri yendik. Bugün de burada kazanmasını bildik." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Kigsley ise takımı ligde tuttukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Başarılı futbolcu, "Bugün bu işi bitireceğiz dedik ve bunu başardık. İki haftadır lider takımları yeniyoruz. Ligde kaldığımız için mutluyuz." dedi .