Tayfur Havutçu: Beraberlik İyi Sonuç

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Türk Telekom Arena'ya galibiyet için geldiklerini ancak alınan beraberliğin de iyi sonuç olduğunu söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, Telekom Arena'ya kazanmak için geldiklerini belirterek, "Maalesef ilk yarıda basit goller yedik ve 2-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarı gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık. Kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Net pozisyonlarımız vardı. Burada berabere kalmakta iyi sonuçtur." diye konuştu.

Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarından beri iyi futbol oynadıklarını ifade eden Havutçu, "Biz play-off'lara iyi bir başlangıç olarak görüyorduk. Maalesef basit hatalardan birçok maçı kaybettik. Her hafta üstüne koyarak geliyoruz. Geçen hafta kazandık. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Bizimde hedeflerimiz var. Yolumuza devam ediyor." dedi.

Genç teknik adam, karşılaşmanın hakemlerinin Beşiktaş'a çok kolay kart göstermesinden de yakınarak, "Hakemlerin play-off'taki yönetimlerinden memnun değilim." diye konuştu.

KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Bir gazetecinin "Şampiyonluk yolunda iki takımla oynadınız. Kimi favori görüyorsunuz ?" sorusuna ise "İki takımda kazanabilecek güçte. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor." diye cevap verdi.