Sadri Şener ağza alınmayacak küfürler etti

Trabzonspor Başkanı ile F.Bahçeli futbolcu birbirine girdi. Fenerbahçeli Semih Şentürk, karşılaşmanın devre arasında Sadri Şener'in kendisine ağır küfürler ettiğini dile getirdi

Maçın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Aykut Kocaman da sahaya girerek maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ile görüştüler.

Soyunma odası koridorunda iki takımın oyuncuları ve görevlileri arasında itişmeler olduğu, bu bölüme inen kulüp başkanı Sadri Şener ile Fenerbahçeli Semih arasında da gerginlikler yaşandığı öğrenildi.

SADRİ ŞENER BANA KÜFÜR ETTİ

Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. haftasında Trabzonspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'de karşılaşmada forma giymeyen ancak devre arasında yaşanan olaylarda başrollerden birisini oynayan Semih Şentürk yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Karşılaşmayı kısaca değerlendiren Semih; "Zor olacağını biliyorduk. Kazanıp Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkmak istiyorduk. Net bir skorla galip gelmesini bildik. Tüm takımı tebrik ederim." sözlerini kullandı

Maçın devre arasında yaşanan kargaşa içerisinde bulunan Semih Şentürk, Sadri Şener ile arasında yaşanan tartışmaya da açıklık getirdi; "Soyunma odasında takımın havası çok güzeldi ve şampiyonluk maçına çıkmak herkesi mutlu etti. Herkes çok mutlu ancak benim burada üzüldüğüm bir konu var. Sayın Sadri Şener, ben olayları yatıştırmaya giderken "Başkanım görmüyor musunuz? Güvenlik bile bize saldırıyor." dedim o da bana ağır bir küfür etti. Ben buna çok üzüldüm. Maçın dışında bir şey ama önemli ve üstünde durulası bir olay. Bir çok deplasmana gittim daha önce buraya da geldim ama böyle bir şey olmamıştı. Bugün Sadri Şener'in sözleri çok ağırdı buradan kendisini kınıyorum."

SAHAYA BEYAZ ATLET ATILDI
Karşılaşma öncesi Trabzon'da Atatürk Alanı'nda toplanarak 'İsyan Sokakta İnsaf arıyor' sloganıyla gerçekleştirdikleri yürüyüş ile Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelen binlerce taraftar, maç içerisinde de protestolarını sürdürdüler.

Kale arkasında bulunan taraftar gruplarınca başlatılan organizasyonla taraftarlar, maçın 34'üncü dakikasında 'Temiz futbol, alın teri ve emeği' simgeleyen beyaz atletlerini sahaya attılar.

Normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında da aynı şekilde gerçekleştirilen protesto gösterisinde taraftarlar 3 Temmuz'dan itibaren yaşanan 'Şike' sürecine ilişkin haksızlığa uğradıklarını savunarak, ''Alın teri ve emeği'' simgelediğini düşündükleri beyaz atletleri üstlerinden çıkararak sahaya attılar.

58'İNCİ DAKİKADA DA PROTESTO
Trabzonspor taraftarları, karşılaşmanın 58'inci dakikasında da Türkiye Futbol Federasyonuna yönelik protesto gösterilerinde bulundular.

58'inci maddenin değiştirilmesine tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, 58'inci dakikada sahaya maytaplar atarken ellerindeki beyaz kartonlarla da protesto yaptılar.

GERGİN VE SERT GEÇEN İLK YARI
Gergin ve sert geçen karşılaşmanın ilk yarısında gerginlikler yaşanırken tribünlerden atılan maddeler nedeniyle de oyun zaman zaman durdu.

Maçın 15. dakikasında Fenerbahçe, kazandığı korner atışını taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle 4 dakika gecikmeli kullandı.

EMRE VE STOCH YARALANDI
Yabancı maddelerin atılmasının ardından Stoch, kafasını tutarak yere düştü. Taraftarların tepkilerinin sürmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş, tribünlere sakinleşmeleri yönünde uyarıda bulundu. Sahaya da giren Güneş, Emre Belözoğlu ile de kısa bir süre konuştu.

Taraftarların sakinleşmesi üzerine maç yeniden başlarken saha dışında tedavisi tamamlanan Stoch da oyuna tekrar dahil oldu.

Korner atışlarını kullanmakta sahaya atılan maddeler nedeniyle güçlek çeken Fenerbahçe'de 28. dakikada Emre Belözoğlu da kafasına gelen madde nedeniyle kendini yerde bulan bir başka oyuncu oldu.