Quresma: Ayrılmayı Düşünmüyorum

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quresma, Beşiktaş ile kontraatının sürdüğünü ve ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin "Hakemlerin yönetimini nasıl buluyorsun ?" şeklindeki soruya yıldız oyuncu, "Bizim görevimiz sahada görev yapan hakemleri geliştirmek değil. Hakemin yönetimini net şekilde gördünüz. Hiç kimse maçı kaybetmek için çıkmaz. Onlara saygı gösteriyoruz. Tek isteğimizin kararları ile bize saygı göstermelerini istiyoruz." diye cevap verdi. Başka bir gazetecinin "İlk 3 maçta istenilen skor alınmadı. Fenerbahçe ve Galatasaray maçında iyi oyun ve sonuç vardı. Bunun nedeni neydi?" şeklindeki sorusuna Portekizli futbolcu, "Bizim bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Çünkü uzun süre galip gelemiyorduk. Perşembe günü Fenerbahçe maçını kazandıktan sonra işlerimiz yolunda gitmeye başladı.

Biz beraberliği bile düşünmeyen bir takımız. Trabzonspor maçını da kazanmak için çıkacağız. Ligi olabildiğince iyi yerde bitirmek istiyoruz. Gelecek yıl şampiyonluğa oynamak istiyoruz." diye cevap verdi.

Ricarda Quresma, Beşiktaş ile sözleşmesinin sürdüğünü ve ayrılmayı düşünmediğini ve aklından böyle birşey geçmediğini ifade etti.

Yıldız oyuncu, Tayfur Havutçu'nun tekrar göreve geldiği günden itibaren kendisine büyük destek verdiğini kendisininde elinden gelen herşeyi yaptığını kaydetti.