Ömer Çavuşoğlu'yla Sadri Şener Canlı yayında Birbirine Girdi

Beyaz Tv'de yayınlanan "Ve Gol" programına telefonla bağlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Fenerbahçeli futbolcularla yaşadığı gerginliği anlatırken Ömer Çavuşoğlu'yla canlı yayında tartıştı.

'Kimseyle yumruklaşmadım. ' diyen Sadri Şener 'Emre provokatör oyununu oynayan bir çocuk. Bir Türkiye Cumhuriyet baş edemiyor bu çocukla. Provokatör rolünü çok iyi oynuyor. ' dedi.

ÖMER ÇAVUŞOĞLU'NDAN SADRİ ŞENER'E SERT TEPKİ
Ömer Çavuşoğlu Emre hakkındaki sözlere sinirlenen spor yorumcusu ve eski Fenerbahçe yöneticisi Çavuşoğlu Şener'e sert çıkarak 'Sen Emre parmak işareti yaptı diye hangi başkan koridorlara iner. Yakışıyor mu sana. Kendisi baş provokatör ' dedi.

SEMİH'E 'KÜÇÜK PROVOKATÖR ' DEDİM

Çavuşoğlu'nun sözlerine kızan Sadri Şener ise Çavuşoğlu'na tepki gösterdi. Telefon hattından düşen Şener, daha sonra yayına tekrar bağlandı. Şener 'Semih Şentürk'e küçük provokatör dediniz mi? ' sorusuna ise 'Evet dedim ' şeklinde cevap verdim. ' dedi ve sonra telefonu kapattı.

BENİ İSTEMİYORLAR ARTIK
Başka bir televizyon kanalında canlı yayına bağlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Trabzonlu taraftarların kendisine yumurtalı protestosundan sonra, şok sözlere imza attı. Şener ' Trabzonlu taraftarlar arabama yumurta attılar, herhalde beni istemiyorlar artık. Ben de bir çaresine bakacağım. ' dedi.

Şener şu sözleri söyledi:

EMRE'YE ULAŞAMADIM
Semih kaç yaşında ben kaç yaşındayım. Trabzon'da kavga edilir mi bu normal mi? Emre devre arası tünele girerken bana eliyle işaret ediyor. Bende onu bulmak için aşağı indim. O arada Semih'le bizim yöneticimiz kavga ediyordu. Onların arasına girdim Emre'ye ulaşamadım konu bu. Ulaşsam şunu diyecektim 'Yaşın 32 ben 62 yaşındayım. Takım kaptanısın biraz daha terbiyeli ol ' diyecektim.

NİHAT ÖZDEMİR ÖNÜNNE KOYULANI OKUR
Sizde televizyonda Zokora adam öldürme falan diyorsunuz. O mu önemli yoksa b ir futbolcunun başkana laf söylemesi mi önemli? Orası kalabalıktı. Tercüman bir çocuk varmış uzun saçlı, o Tolga'nın kanser olan annesine küfretmiş. Trabzonlu taraftarlar arabama yumurta attılar, herhalde beni istemiyorlar artık. Ben de bir çaresine bakacağım. Fenerbahçe çok güzel oynadı, tebrik ederim. Yöneticilerin yanına gitmedim açıklamalarından dolayı. Nihat Özdemir önüne yazılına okur, kendisi diyemez.

BEYAZ GAZETE