Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, sahaya galibiyet için çıktıklarını ancak takımdaki moral ve motivasyon bozulması nedeniyle sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını söyledi.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, sahaya rahat çıktıklarını belirterek, "Puan durumu nedeniyle biraz daha rahat oynadık. Bize yakışan mücadele için sahaya çıktık. Arkadaşlarımız en iyi oyunu sergilediğine de inanıyorum. Takımda bazı eksik olan oyuncular nedeniylede istediğimiz şeyleri tam olarak yapamadık. Buna rağmen iyi bir mücadele ettik" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan ise lig sonuna doğru takımda fiziki anlamda bir çöküş meydana geldiğini ifade ederek, "Lig sonunda yaşanılan fiziki düşüşün üzerine birde moral çöküntüsü olunca tabii ki oyuncularımız tanınmayacak derecede performansları düşe biliyor. Fiziki anlamda ve moral motivasyon açısından 3 puan için oynamamız gerekiyordu. 3 puanı almak içinde çok büyük riskler almadık. Kontrollü oynama yolunu seçtik. Yenemedik ama yenseydik çok çok iyi olacaktı.Şuanda küçükte olsa bir sancımız var. Biz gidip Karşıyaka'dan da puan almak için oynayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA