Ali Dürüst: Final Maçından İstediğimiz Sonucu Alıp, Şampiyon Olacağız

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynayacakları final maçında istedikleri sonucu alarak şampiyon olacaklarını söyledi.

Sarı - kırmızılı takımın kendi sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, "2-0 galiptik ancak maç berabere bitti. Diğer taraftaki olan maçı oyuncuları etkiledi. Bu oyun sezon başından beri kurulmuştu. Olay son maça taşındı. Orada galip gelip veya berabere kalıp kupayı alacağız. Önceden organize olmuş planlandığı gibi oldu. Son maça kaldık. Final maçımız var kazanmak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, "Şampiyonluğu son maçta kaybederseniz tepkiniz ne olur ?" şeklindeki soruya Ali Dürüst, şu cevabı verdi: "Tabiki futbol bu olabilir. Uzatmaları oynuyoruz. Tarihimizde rakiplerimize fark attık. 34 maçı önde tamamladık. Bir şampiyona daha oynayalım dediler. Onu oynuyoruz. Son maça kaldık. Hayırlı olsun." Dürüst, bu maçın sonucuna kimsenin üzülmediğine vurgu yaparak, "Bu maçın sonucuna kimse üzülmüş değil. Artık olay son maça kaldı. Galip gelsek de averaj aleyhimize çalışıyordu. Kişilerin yaptığı hatalardan dolayı müesseseler ceza görmesin söylendi ama sadece tek biz ceza gördük." diyerek sözlerini tamamladı.

İkinci Başkan Dürüst, daha sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticileri uğurladı.