Su Altı Avcılarına Ödülleri Bakan Şahin’den

Türkiye Su Sporları Federasyonu tarafından Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Medreseönü beldesinde düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarında birinci olan Karamürsel Su Altı Sporları takımı kupasını İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in elinde aldı.

Medreseönü Limanı’nda yapılan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarında dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanı sıra, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, Türkiye Su Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet İnkilap Obruk da katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarının Medreseönü beldesinde yapılmasına vesile olan Türkiye Su Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet İnkilap Obruk ve yönetimine teşekkür etti.

Konuştuğu yerin denize çok yakın olmasına da değinen Bakan Şahin, “Ben töreni izleyenlere göre bu noktaya çok yakınıp ama hiç de önemli değil. Yanlışlıkla denize düşsem, sırt üstü yüzebilirim. Zıpkınla balık avlama özelliğim yok ama su altı dünyasını merak edenlerden birisiyim. Mısır’da amatör bir grupla dalış yapıp uzaktan baktığımızda göremediğimiz dünyayı belli sürede görme merakını giderenlerdenim. Bugün burada dereceye girenlere ödülleri federasyon tarafından veriliyor ama biz buraya katılan 24 tane takımımızın sporcularını yarışın galibi sayıyoruz” dedi.

Tören dereceye giren takımlara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Tören, toplu fotoğraf çekimi sona erdi .

Kaynak: İHA