Şampiyon Nazilli Belediyespor Kupasını Demirören'den Aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Nazilli Belediyespor, kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Demirören, şike davasıyla ilgili soruları cevapsız bıraktı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Nazilli Belediyespor, şampiyonluk kupasını evinde oynadığı Oyak Renaultspor maçı öncesi düzenlenen törenle aldı. Kupa töreni için TFF yöneticileriyle birlikte Nazilli'ye gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor yöneticileri tarafından karşılandı

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Yöneticilerle yemek yiyen Demirören, Nazilli şehir merkezi girişinde kalabalık bir taraftar grubu tarafından konvoyu durdurulan Demirören'e sevgi gösterilerinde bulunuldu. Yöresel kıyafetler giymiş Aydın Efelerinin Zeybek oyununu izleyen Demirören, izdiham nedeniyle zor anlar yaşarken fol bol imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi. Basın mensuplarının şike davası ve Etik Kurulu'nun ara kararı ile ilgili ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan Demirören, "Konuşma yok" diye cevap verdi

Uzun bir araç konvoyu eşliğinde Nazilli Şehir Stadı'na ulaşan TFF Başkanı Demirören, burada da kendisine gösterilen ilgi nedeniyle sahaya güçlükle girebildi. Maçın başlama düğünü öncesi sahaya inen Demirören, şampiyon Nazilli Belediyespor'un oyuncularını tek tek kutladı. Şampiyonluk kupasını kendi eliyle Kaptan Hakan ve teknik direktör Mustafa Ceviz'e veren Demirören, futbolcu, teknik heyet ve yönetimin sevincine ortak oldu. Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyesor Onursal Başkanı Haluk Alıcık,Demirören'e plaket takdim etti. Demirören, kupa töreninin ardından Nazilli'den ayrıldı.

Kupa töreninde büyük bir sevinç yaşayan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, teknik ekibi tebrik ediyorum. Bütün camiamız bize tam destek verdi. İyi bir sezon yaşadık. Şampiyonluk çok kolay olmadı ama bunu başardığımız için herkese çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Yerel ve ulusal bize yazılarıyla destek verdi. Onlara da teşekkür ediyorum. Güzel eleştirilerle bizi vitrinlere çıkardınız. Şampiyonlukta emeği olan herkese teşekkürler"dedi.

Kupayı taraftar ve Nazilli halkına hediye eden kaptan Hakan da, "Kupayı tüm Nazilli halkına, Nazilli Belediyespor camiasına ve bizi sonuna kadar destekleyen yenildiğimizde telefonu ağlayarak açan ailelerimize armağan ediyoruz. Herkese çok teşekkür ederiz. Bize güvenen ve destek verenleri sevindirdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

"HEDEF BANK ASYA 1. LİG"

Nazilli halkına verdiği sözü tuttuğu ve görev süreci içinde şampiyonluk sevinci yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Alıcık ise, şunları söyledi: "Hayatımın en mutlu günlerinden bir tanesi. TFF Başkanımız Yıldırım Demirören'i Nazilli'de ağırlıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Türkiye liglerine baktığımızda bir Futbol Federasyonu Başkanı 3. Lig'e gelip kupa veriyor. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ben şampiyonluğu Nazilli halkına ve Nazilli Belediyespor taraftarlarımıza armağan ediyorum. Belediye Başkanlığım sürecinde ne söz verdiğimsen hepsini yerine getirdim. Allah bana üçüncü yılımda Nazilli Belediyespor'u şampiyon etmeği gösterdi.Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Nazilli halkına ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Nazilli Belediyespor olarak 2. Lig'de kalıcı olacağız ve Allah'ın izniyle Bank Asya 1. Lig'e yükseleceğiz. "

Kaynak: İHA