Şampiyon Nazilli Belediyespor’a Marş

Söz ve Bestesi Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya’dan, Güftesi Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu kurucusu ve şefi Lütfi Selek’ten Nazilli Belediyespor’a yeni marş.

3.Lig 2.grupta ligin bitmesine 2 hafta kalarak sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 2. Lig’e yükselen Nazilli Belediyespor’un Şampiyonluk Marşı’nın Bestesini Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya yaptı. Koyu Beşiktaş taraftarı olan Doğan Kaya Nazilli’de göreve başladığı günden itibaren de Nazilli Belediyespor’a gönül vererek hemen hemen oynanan her maçında yer aldı. Daha önceden de şiirler yazıp besteler yapan Kaya, Nazilli Spor şampiyon olup 2. Lig’e yükselince Nazilli Spor Şampiyonluk Marşının bestesini yaptı. Başsavcı Kaya, bestesini Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık’a teslim etti. Alıcık ise Başsavcı Doğan Kaya’nın bestesinin Nazilli halkının Nazilli Belediyospor ve Nazilli Belediyespor taraftarının duygu ve düşüncelerini ifade ettiğini belirterek bu bestenin güftesini Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu kurucusu ve şefi Lütfi Selek’ten istedi. Şampiyonluk kutlama hazırlık çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken şef Lütfi Selek güftelediği Nazilli Spor Şampiyonluk Marşını Başkan Haluk Alıcık’a başkanlık makamında teslim etti.

İşte Nazilli Spor Şampiyonluk Marşı; Ege’nin yıldızı Nazilli’sin sen Efelerin içinde Efendisin sen Yüreğim Nasıl da çarpıyor bilsen Şampiyonluk tacınla gönlümdesin sen Bitmeyen sevdamın son aşkısın sen Dillerde susmayan bir şarkısın sen Gönüllere taht kuran Nazilli’sin sen Tarihe şampiyon yazdıransın sen Çınlıyor Nazilli şampiyon diye Yer siyah gök beyaz şampiyon diye Dinliyor şarkını şimdi Türkiye En büyük Nazilli en büyük diye Yükseklerde açan çiçeğimsin sen Ruhuma doğan güneşimsin sen Yenilmez armada mühürümsün sen Şampiyon şampiyon Nazilli’sin sen Söz-beste: Doğan Kaya Güfte: Lütfi Selek

Kaynak: İHA