Filenin Sulatanları: Artık Hedef Londra

Rusya’yı 3-1 mağlup ederek adını finale yazdıran Filenin Sultanları, maç sonrası yaptıkları açıklamada artık hedefin Londra olduğunu söyledi.

Voleybol Federasyonu Başkanı E. Ünal Karabıyık sevinmek için erken olduğunu vurgulayarak, ‘’Oyuncularımızı kutluyorum. Çok yorgun olmalarına rağmen siperane bir oyun ortaya koydular. Sakatlıklar var ama herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Yarın seyircimizin desteğiyle ipi göğüslemek istiyoruz.’’ dedi.

Takımın galibiyetinde büyük pay sahibi olan Eda, hedefledikleri yerde olduklarını belirterek, ‘’ Olimpiyatlara bir adım kaldı. Rakibimiz Polonya. Arkadaşlarımı kutluyorum son şampiyon Rusya’ya karşı çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Güzel seyircimizle beraber mutluyuz ama bu mutluluğu yarına bırakmamız gerekiyor. Umarım Polonya maçını da kazanıp adımızı olimpiyatlara yazdıracağız.’’ şeklinde konuştu.

Takımın tecrübeli isimlerinden Neslihan’da, bugün oynadıkları maçın öneminin finale kalmak olduğunu ve bunu başardıklarını ifade ederek, henüz birşeyin bitmediğini 15 dakika sevindikten sonra Polonya maçını düşünmeye başlayacaklarını dile getirdi. Günün başarılı isimlerinden Gözde ise, herkesin görevini yaptığı muhteşem bir maç oynadıklarını, iyi bir dinlenmenin ardından yarın oynayacakları Polonya maçına hazır olmaları gerektiğini kaydetti.

Son olarak duygularını ifade eden Özge’de, çok güzel bir oyunla Rusya’yı tokat manyağı yaptıklarını vurgulayarak, önlerinde bir hedef kaldığını söyledi.