Tamer Kıran: İlk Galibiyetimizi Aldık, Mutluyuz

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran, yönetime geldikleri günden beri ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ın kendi sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın çıkışında açıklamalarda bulunan Kıran, "Yönetim olarak ilk galibiyetimizi derbiden aldık. Bu bizi çok mutlu etti. Kalan iki maçımızı kazanıp ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Bir gazetecinin Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurul'na sevk etmesiyle ilgili sorusuna ise Yönetici Kıran, şu cevabı verdi: ''Böyle güzel gecede sıkıntılı şeyleri konuşmak zor. Beşiktaş olarak savunmamızı PFDK'ya gönderdik. Zaten önemli bölümleri de internet sitemizde yayınladık. Herhangi bir sıkıntı beklemiyoruz. Zaten Etik Kurulu'nun raporunda da bizi suçlayıcı bir durum bulunmuyor'' Başka bir gazetecinin "Yönetim olarak küçülmeye gidecek misiniz?" sorusuna ise Tamer Kıran, ''Bu akşam oynayan Beşiktaş gibi bir takım yaratacağız. İstekli, arzulu, yardımlaşan bir Beşiktaş yaratacağız. Böyle bir takımın oluşumu için çalışacağız. Güneşli günler yakın.'' diye cevapladı .