Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda Özel Sporcuları Kabul Etti

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Çorum’da yapılan Özel Sporcular Atletizm Türkiye şampiyonasında 6 altın, 2 gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan özel sporcuları kabul etti.

Vali Mayda, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun faaliyet programında yer alan şampiyonada Gümüşhane’nin 4 sporcu ile temsil edildiğini ve 350 sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda sporcuların 8 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Valilik Makamında gerçekleşen kabule Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Özel Eğitim Antrenörü Gülüzar Bozlak, sporcular ve antrenörlerde katılırken, Vali Mayda başarılı özel sporcularla bir süre sohbet etti.

Asiye Eroğlu, Onur Kopuzlu, İbrahim Karagöz ve Mihriban Kaya’dan oluşan milli sporculara altın hediye eden Vali Mayda, sporcularının başarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak bu başarının topluma örnek olduğunu söyledi.

Özel sporcularla gurur duyduklarını, daha iyi yerlerde görmek istediklerini vurgulayan Vali Mayda, “Devamını bekliyoruz. İnşallah bu madalyaları arttıracağız. Odalarımızda bu madalyalarımızı sergilemek için özel bölmelerimiz olacak.” dedi.

Özel sporcuların elde ettiği başarıyla birlikte Gümüşhane’nin milli sporcu sayısının 20’ye ulaştığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, özel eğitim antrenörü Gülüzar Bozlak’ın da milli takıma antrenör olarak çağrıldığını belirterek desteklerinden ötürü Vali Mayda’ya teşekkür etti.

Vali Mayda ve sporcular daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi .

Kaynak: İHA