Ceyhun Yıldızoğlu: Tempomuz Artıyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Uluslararası Kepez Turnuvası’ndaki ikinci maçın ardından tempolarının arttığını söyledi.

Uluslararası Kepez Turnuvası’ndaki ikinci maçında Japonya’ya 53-63’lük skorla mağlup olan A Milli Kadın Takımımızın Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, kendilerinden daha önce bir araya gelmiş ve hazır bir takıma karşı mücadele ettiklerini fakat Ay-Yıldızlılarımızın da temposunun yavaş yavaş arttığını belirtti.

FIBA Olimpiyat Elemeleri’nde ayrı grupta yer aldığımız Japonya’nın daha hazır bir şekilde Antalya’ya geldiğini söyleyen Yıldızoğlu, “Bugün daha iyi bir tempoyla oynadığımızı söyleyebilirim. Ayaklarımız düne göre daha da hızlılaştı. Tabii ki çok erken bir araya gelmiş ve hazırlamaya başlamış bir takıma karşı oynadık fakat biz de maçın bazı periyotlarında iyi oynadık." diyerek, şunları söyledi:"Rakibin hızlı hücumlarında geri dönmekte ve onlardan uzun olmamıza rağmen hücum ribaundu almakta sorunlar yaşadık. Yine de daha hazır ve maç ritmine girmiş olan Japonya’ya karşı gösterdiğimiz direnç yüzde yetmişlere çıktı diyebilirim. Bu eksiklerimizi hem basketbol hem de kondisyon açısından tamamlamak için hala zamanımız var. Yarın da Avrupa Şampiyonası elemeleri oynamak için yine erken kampa giren ve maçlara başlayan kaliteli bir takıma karşı oynayacağız. Beyaz Rusya karşılaşmasında da daha iyi olacağımızı ve daha iyi basketbol oynayacağımızı söyleyebilirim.”