Akdeniz Ülkeleri Tekvando Şampiyonası Bursa'da Yapılacak

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Akdeniz Ülkeleri Tekvando Şampiyonası'nın Temmuz ayında Bursa'da yapılacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Temmuz ayında Bursa´da yapılacak olan ‘Akdeniz Ülkeleri Tekvando Şampiyonası’ öncesinde, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile bir araya geldi. Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Heykel´deki tarihi belediye binasında gerçekleşen görüşmede, şampiyona hazırlıkları konusunda Başkanvekili Karadağ´ı bilgilendirdi. Şahin, Türkiye´de tekvando sporunun eskiye nazaran çok iyi konumlara geldiğini de söyledi.

Federasyonda üçüncü başkanlık dönemine girmek üzere olduğunu da hatırlatan Şahin, bu dönemin tekvando alanında önemli başarıların yaşanacağı bir dönem olacağını kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ise, “Bursa, sporu seven, sporun içinde yetişen bir belediye başkanına sahip. Bursa, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin spora ilgisinin avantajlarını kullanıyor.” dedi.