Mudanya’nın Altın Kızları

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Güzelyalı Cafer Yener İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı Adana’da yapılan hentbol final müsabakalarında Türkiye dördüncüsü oldu.

2011-2012 Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen Yıldız Kızlar Hentbol müsabakalarına katılan Mudanyalı kız hentbolcular, Adana’daki final maçlarında Ankara Kent-Koop İlköğretim Okuluna 18-15 yenilerek Türkiye dördüncüsü oldu. Şampiyon ekip başlarında İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Sagun, Okul Müdürü Şükrü Adıgüzel ve Beden Eğitimi Öğretmeni Öznur Tekin ve kazandıkları dördüncülük kupasıyla Mudanya Kaymakamı Âdem Öztürk’ü ziyaret etti.

Yıldız kızları kaymakamlıkta karşılayan Kaymakam Öztürk, “Kızlarımızın aldıkları dördüncülük kupası ilçemizde tarihinde bir ilk olup bundan dolayı okulumuzu ve kızlarımızı tebrik ediyorum. Eleme maçlarında Adana’da yapılacak finallere katılmak için büyük çaba gösterip başarı elde ettiler. Kendilerini Adana’ya uğurlarken bize başarılı olup kupa alacakları sözünü vermişlerdi, bundan sonraki müsabakalarda da çıtalarını yükseltecekleri inancıyla hem kendilerini hem de emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA