Denizlerin Liginde Şampiyonlar Kupalarını Aldı

Dünyanın en prestijli sporlardan biri sayılan ve ülkemizde en hızlı gelişim gösteren yelkende 2011 DenizBank – TAYK Trofesi’nin Şampiyonları Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği’nde gerçekleştirilen bir törenle kupalarını aldılar.

IRC I sınıfında sezonu 60 puanla lider tamamlayan İnfiniti kaptanı Vedat Tezman ve ekibi şampiyonluk kupasının sahibi oldu.5 yıldır trofe ödüllerine ismini veren DenizBank yöneticileri ve yelken camiası bu önemli organizasyonda bir araya geldi. Ödül töreni DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’in açılış konuşması ile başladı.

Yelken sporunun kararlılığı ve inatçılığı temsil ettiğini söyleyen Hakan Ateş, “Ortak tutkumuz deniz, ekip ruhunu yelkenle yaşatıyoruz. Bu sporun gelişmesine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

TAYK Viskomodoru Serdar Kısadere, “DenizBank 6 yıldır bu önemli lige ismini veriyor. Yelkenciliğe yeni bir rüzgar getirdi ve DenizBank sayesinde çok büyük yol kat ettik.” dedi.

22 yarıştan oluşan ve denizlerin ligi sayılan, “2011 DenizBank – TAYK Trofesi”nde tüm sezon rüzgarı kovalayan şampiyonlar gecede doyasıya eğlendi. Trofe ödüllerinin yanı sıra törende DenizBank Kupası’nda dereceye girenlere de ödülleri verildi.

DENİZBANK-TAYK 2011 TROFESİ’NDE DERECE LİSTESİ

IRC1
1. Infiniti (Vedat Tezman), 2. Barbarossa II-Fıratpen (Cezmi Cankar), 3. Orient Express VI (Bülent Atabay)IRC2
1. Goblin (Aydın Yurdum), 2. Eker Yayık Ayran (Ahmet Eker), 3. i-Marine F35 (Ejder Varol)IRC3
1. Güneş Sigorta Falcon (Deniz Yılmaz), 2. Keyfim 3 Buçuk-Ceva Logistic (Selim Yazıcı), 3. Logo Flamenco (Serdar Öner)IRC4
1. Gambas (Metin Zavaro), 2. i-Marine İTÜ Yelken-TAYK 1 (Efe Koçtürk), 3. Minx-Hedef Yelken (Yiğit Eroğlu)IRC5
1. Tantana (Güven Koca)DENİZBANK KUPASI SONUÇLARIIRC1
1. Shaker (Pınar Buzluk-Orhan Tüker), 2. Infiniti (Vedat Tezman-Serkan Sevim), 3. Orion (Vedat Çalık-Tolga Köse)IRC2
1. Fairwind (Levent Karabeyoğlu), 2. Capricorn (Erdoğan Soysal-Cemre Metin), 3. i-Marine F35 (Ejder Varol)IRC3
1. Güneş Sigorta Falcon (Deniz Yılmaz), 2. Hedef Yelken-AYK (Levent Özgen), 3. Keyfim 3 Buçuk-Ceva Logistic (Selim Yazıcı-Hakan Yazıcı)IRC4
1. Ada Pupa Adrenalin (Murat Gökçen), 2. i-Marine İTÜ Yelken TAYK 1 (TAYK-Efe Koçtürk), 3. 3M Marine Blue Moon (Erdoğan Çekiçer-Doğukan Kandemir)IRC5
1. Pina (Tolga Tunçer)