Trabzonspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Deplasmanda Galatasaray ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Süper Final'in 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmaya izinli olan kaleci Tolga Zengin katılmazken, Galatasaray maçında sakatlanan Mustafa Yumlu, Şenol Güneş'in antrenman sahasında yaptığı toplantının ardından salonda çalıştı. Yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu'na teknik heyet ve futbolcular tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman öncesi kendisi için düzenlenen doğum günü Kutlamasında, 57 yaşına giren Kulaksızoğlu'na pastasından ilk olarak Volkan Şen ikrametti. Kulaksızoğlu doğum günü kutlamasında yaptı konuşmada, "Doğum günümü kutladığınız için herkese teşekkür ederim ama en güzel doğum gününü Pazar akşamı Fenerbahçe'yi yenerek hep birlikte kutlayalım" dedi.

Daha sonra Galatasaray maçında forma giyen oyuncular yürüyüş yaparak soyunma odasına giderken, diğer oyuncular ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bordo-mavililer, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile sürdürecek.

TARAFTARLAR PAZAR GÜNÜ YÜRÜYECEK
Daha önce 5 Mayıs Cumartesi günü yürüyüş yapacaklarını açıklayan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, yürüyüş tarihini değiştirdiklerini söyledi.

6 Mayıs Pazar günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma günü yürüyüş yapmanın daha doğru olacağını belirten Kodalak, "Daha önce Cumartesi günü yürüyüş yapacağımızı açıklamıştık. Anca bu yürüyüşün maçın oynanacağı Pazar günü yapılmasının daha doğru olacağını düşündük. Birlik ve beraberlik içinde tüm taraftarlar birliktesaat 14.00'de Meydan'dan.Stadyuma kadar yürüyeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA